Revista de proiectare
Revista de proiectare
Biroul Flexibil

Suivez le guide

Biroul Flexibil Acest concept a fost conceput pentru o competiție de proiectare organizată de provincia Flandra de Vest. Obiectul a fost de a completa un spațiu gol mare care se află în mijlocul mai multor birouri, cu mobilier unde utilizatorii ar putea să se adune. Suivez le guide este o serie de 7 volume de placaj, care permite utilizatorului să practice o altă activitate. Acestea pot schimba cu ușurință locația fiecărei cutii în funcție de funcția de care au nevoie. „Suivez-le-guide” încalcă convențiile din domeniul mobilierului de birou. Este un răspuns la cererea pentru alte moduri de lucru și comunicare.

Denumirea proiectului : Suivez le guide, Numele proiectanților : Five Am, Numele clientului : Five AM.

Suivez le guide Biroul Flexibil

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.