Revista de proiectare
Revista de proiectare
Interiorul Biroului

Container offices

Interiorul Biroului Într-o sală mare de 4000 mp, designerii belgieni Five AM au plasat 13 containere de transport second-hand pentru a crea un spațiu de birou pentru Drukta & Formail, două companii de tipografie. Conceptul era acela de a crea o anumită experiență pentru fiecare vizitator / utilizator, legând birourile între atelier, astfel încât șefii să-și poată vedea angajații, iar vizitatorii să poată explora mașina uriașă. Trei containere ies din clădire pentru a obține cât mai multă lumină naturală, ambele localizate prin docurile de încărcare existente.

Denumirea proiectului : Container offices, Numele proiectanților : Five Am, Numele clientului : Five AM.

Container offices Interiorul Biroului

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.