Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sezlongul

YO

Sezlongul YO urmează principiile ergonomice ale scaunelor confortabile și a liniilor geometrice pure care formează abstract literele „YO”. Creează un contrast între o construcție din lemn masivă, „masculină” și o pânză compozită „feminină” ușoară, transparentă a scaunului și spătarului, realizată dintr-un material 100% reciclat. Tensiunea pânzei este obținută prin împletirea fibrelor (așa-numitul „corset”). Scaunul de zi este completat de un taburet care devine o masă laterală atunci când este rotit cu 90 °. O serie de opțiuni de culoare le permite amândurora să se încadreze cu ușurință în interioare de diferite stiluri.

Denumirea proiectului : YO, Numele proiectanților : Rok Avsec, Numele clientului : ROPOT.

YO Sezlongul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.