Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sertarul

Chilim

Sertarul „Chilim by Mirko Di Matteo” este o linie de mobilier creată cu covoare vintage vechi de 80 de ani din Bosnia. Aceste piese originale de mobilier sunt unice (fiecare piesă este diferită), ecologice (realizate cu covoare reciclate vintage) și responsabile social (păstrează tradiția vechilor țesători). Combinând covoarele cu „feroneria metalică de zbor” (ca ramă) am creat piese indestructibile care vor păstra covoarele vintage pierdute practic pentru totdeauna, ca obiecte de afișare funcționale în casele noastre.

Denumirea proiectului : Chilim, Numele proiectanților : Matteo Mirko Cetinski, Numele clientului : Mirko Di Matteo Designs.

Chilim Sertarul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.