Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Pachetului De Gumă De Mestecat

ZEUS

Designul Pachetului De Gumă De Mestecat Modele de pachete pentru guma de mestecat. Conceptul acestor design este „stimularea sensibilității”. Obiectivele produselor sunt bărbații din cei douăzeci de ani, iar aceste modele inovatoare îi ajută să ridice instinctiv produsele la magazine. Vizualele principale exprimă o vedere spectaculoasă asupra fenomenului natural care se asociază fiecărei arome. THUNDER SPARK pentru o aromă argută și electrizantă, SNOW STORM pentru înghețare și aromă puternică de răcire și RAIN SHOWER pentru aroma de umezire, suculentă și plină de apă.

Denumirea proiectului : ZEUS, Numele proiectanților : Yoichi Kondo, Numele clientului : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS Designul Pachetului De Gumă De Mestecat

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.