Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bijuteria

Melek Taus

Bijuteria Într-o anumită ideologie, Dumnezeu pune lumea sub grija a șapte sfinți îngeri. Melek Taus sau The Peacock Angel este cel mai mare și primul care iese din Lumina lui Dumnezeu sub forma unui curcubeu. Colectiv acești șapte îngeri sunt cele șapte culori ale curcubeului, Melek Taus fiind albastru. Când Melek Taus a refuzat să se plece în fața lui Adam, el a fost aruncat din cer. S-a pocăit de păcatul său de mândrie și a plâns 7000 de ani, lacrimile lui stingând focurile iadului. Melek Taus a fost grațiat și repus în funcția de șef al îngerilor. Melek Taus este o emanație a lui Dumnezeu care a creat cosmosul din EGG-ul Cosmic.

Denumirea proiectului : Melek Taus, Numele proiectanților : Samira Mazloom, Numele clientului : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Bijuteria

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.