Revista de proiectare
Revista de proiectare
Suporturile Pentru Lumânări

Hermanas

Suporturile Pentru Lumânări Hermanas este o familie de candelabri din lemn. Sunt ca cinci surori (hermane) gata să vă ajute să creați o atmosferă confortabilă. Fiecare suport de lumânări are o înălțime unică, astfel încât combinându-le, veți putea simula efectul de iluminare al lumânărilor de dimensiuni diferite, pur și simplu folosind faruri standard. Aceste lumânări sunt confecționate din fag turnat. Acestea sunt vopsite în culori diferite, permițându-vă să vă creați propria combinație pentru a vă încadra în locul preferat.

Denumirea proiectului : Hermanas, Numele proiectanților : Maurizio Capannesi, Numele clientului : .

Hermanas Suporturile Pentru Lumânări

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.