Revista de proiectare
Revista de proiectare
Showroom-Ul

Segmentation

Showroom-Ul Liniile moi de încălțăminte nu pot fi trecute cu vederea în timp ce interpretați locul. Pentru a reprezenta celelalte încălțăminte elegante din grup, care se afișează în acest loc, tavanul al doilea strat și opt componente de iluminat exclusiv de design, creând totodată dispoziție, în același timp îl fac să se simtă cu linia amorfă în acest loc.

Denumirea proiectului : Segmentation, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

Segmentation Showroom-Ul

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.