Revista de proiectare
Revista de proiectare
Difuzorul Wireless

Saxound

Difuzorul Wireless Saxound este un concept unic inspirat de la unii dintre cei mai importanți vorbitori din lume. Este o fuziune a celei mai bune inovații care a fost făcută acum câțiva ani, cu un amestec al propriei noastre inovații, făcând astfel o experiență cu totul nouă pentru oameni.Elementele de bază ale lui Saxound sunt forma cilindrică și ansamblul de filetare.Dimensiunile Saxound sunt inspirate dintr-un disc compact obișnuit de 13 centimetri diametru și o înălțime de 9,5 centimetri, care poate fi deplasat cu o mână. „Tweete, doi drivere de 2” și un radiator de bas încadrat într-un factor de formă atât de mic.

Denumirea proiectului : Saxound, Numele proiectanților : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Numele clientului : Design Under Garage.

Saxound Difuzorul Wireless

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.