Revista de proiectare
Revista de proiectare
Difuzorul Wireless

Saxound

Difuzorul Wireless Saxound este un concept unic inspirat de la unii dintre cei mai importanți vorbitori din lume. Este o fuziune a celei mai bune inovații care a fost făcută acum câțiva ani, cu un amestec al propriei noastre inovații, făcând astfel o experiență cu totul nouă pentru oameni.Elementele de bază ale lui Saxound sunt forma cilindrică și ansamblul de filetare.Dimensiunile Saxound sunt inspirate dintr-un disc compact obișnuit de 13 centimetri diametru și o înălțime de 9,5 centimetri, care poate fi deplasat cu o mână. „Tweete, doi drivere de 2” și un radiator de bas încadrat într-un factor de formă atât de mic.

Denumirea proiectului : Saxound, Numele proiectanților : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Numele clientului : Design Under Garage.

Saxound Difuzorul Wireless

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.