Revista de proiectare
Revista de proiectare
Aplicațiile Pentru Suprafețe De Veghe

genuse

Aplicațiile Pentru Suprafețe De Veghe Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine sunt serii de aplicații de ceas special inventate pentru dispozitivul I Watch. Aplicațiile sunt originale, simple și estetice în materie de design, de la viitorul etnic, până la stilul sci-fi, până la simplitatea digitală. Toate graficele suprafețelor de vizionare sunt disponibile în 9 culori - potrivite colecției de culori I Watch. Acum este un moment minunat pentru un nou mod de a arăta, citi și înțelege vremurile noastre. www.genuse.eu

Denumirea proiectului : genuse, Numele proiectanților : Albert Salamon, Numele clientului : genuse.

genuse Aplicațiile Pentru Suprafețe De Veghe

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.