Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ecranul De Monitorizare În Ureche

ZTONE

Ecranul De Monitorizare În Ureche Ca accesoriu pentru stilul de viață, acest căști vine cu conceptul de bijuterii. Constă într-un vârf de ureche în curs de brevet, conform căruia corpul are formă în vasul urechii. Vârful flexibil extins de ureche aripii îmbunătățește stabilitatea în ureche prin susținerea crestei urechii. Invenția este fabricată din silicon pentru a spori flexibilitatea maximă. Secțiunea capului de formă de ciupercă este concepută pentru a se fixa în interiorul canalului urechii, astfel încât să asigure cea mai bună etanșare de zgomotul extern. Oferă o soluție economică pentru a înlocui monitorul personalizat cu costuri premium, oferind totuși cea mai precisă reproducere audio.

Denumirea proiectului : ZTONE, Numele proiectanților : IMEGO Infinity LLC, Numele clientului : I-MEGO.

ZTONE Ecranul De Monitorizare În Ureche

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.