Revista de proiectare
Revista de proiectare
Suportul Pentru Haine

Lande

Suportul Pentru Haine Standul Coat a fost proiectat ca o sculptură de birou extrem de decorativă și funcțională, o fuziune de artă și funcție. Compoziția a fost gândită a fi o formă estetică pentru a înfrumuseța spațiul de birou și pentru a proteja astăzi cele mai iconice îmbrăcăminte corporative, Blazerul. Rezultatul final este o piesă foarte energică și sofisticată. Producția și vânzarea cu amănuntul a fost proiectată pentru a fi ușoară, puternică și productivă în masă.

Denumirea proiectului : Lande, Numele proiectanților : Fabrizio Constanza, Numele clientului : fabrizio Constanza.

Lande Suportul Pentru Haine

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.