Revista de proiectare
Revista de proiectare
Comoda Din Comoda

Commodia

Comoda Din Comoda Commodia by ArteNemus este un sertar cu suprafețe și forme organice. Aspectul său extrem este evidențiat prin utilizarea de specii de lemn de o calitate excepțională și prin manopera deosebită. Forma sa este subliniată de contrastul dintre culoarea lemnului a suprafețelor și culoarea lemnului a marginilor. În plus, materialelor și finisajelor suprafețelor ascunse li se acordă aceeași atenție deosebită calității decât celor ale suprafețelor vizibile, ceea ce duce la un concept estetic fără discontinuitate. Designul Commodiei este contemporan cu o inspirație clasică.

Denumirea proiectului : Commodia, Numele proiectanților : Eckhard Beger, Numele clientului : ArteNemus.

Commodia Comoda Din Comoda

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.