Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Intrare

organica

Masa De Intrare ORGANICA este reprezentarea filozofică a lui Fabrizio a oricărui sistem organic în care toate părțile sunt interconectate pentru a da existență. Proiectarea s-a bazat pe complexitatea corpului uman și pre-concepția umană. Privitorul este condus într-o călătorie sublimă. Ușa către această călătorie sunt două forme masive din lemn care sunt percepute ca plămâni, apoi un ax de aluminiu cu conectori care seamănă cu o coloană vertebrală. Privitorul poate găsi tije răsucite care arată ca artere, o formă care poate fi interpretată ca un organ, iar finalul este un șablon frumos șablon, puternic, dar fragil, la fel ca pielea umană.

Denumirea proiectului : organica, Numele proiectanților : Fabrizio Constanza, Numele clientului : fabrizio Constanza.

organica Masa De Intrare

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.