Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masuta De Cafea

Catena

Masuta De Cafea O masuta de cafea era formata din patru mese laterale. Amplasarea neobișnuită a meselor laterale compune forma L a mesei de cafea, care este o formă originală pentru mesele de cafea. Nu are nevoie de eforturi suplimentare pentru a utiliza mesele ca cafea sau masă, doar mesele laterale ar trebui aduse în formă de L. Elementele portante ale fiecărei mese laterale sunt formate, folosind o combinație diferită de aceeași formă. Această formă simplă, un dreptunghi cu marginea circulară, este, de asemenea, forma fiecărei părți a mesei de cafea, deci forma fiecărei mese laterale și a mesei de cafea este diferită, dar înrudită.

Denumirea proiectului : Catena, Numele proiectanților : Ayça Sevinç Tatlı, Numele clientului : .

Catena Masuta De Cafea

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.