Revista de proiectare
Revista de proiectare
Comoda

dog-commode

Comoda Această comodă este similară cu un câine extern. Este foarte vesel, dar, în același timp, este foarte funcțional. Treisprezece cutii de dimensiuni diferite sunt amplasate în interiorul acestei comode. Această comodă este formată din trei părți individuale, care sunt conectate împreună pentru a forma un lucru unic. Picioarele originale oferă iluzia de câine în picioare.

Denumirea proiectului : dog-commode, Numele proiectanților : Viktor Kovtun, Numele clientului : Xo-Xo-L design.

dog-commode Comoda

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.