Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sezlongul

Opa

Sezlongul Forma frumoasă și deosebită a unei singure țevi din oțel inoxidabil care conferă formă mobilierului este ceea ce face ca acest scaun să fie atât de interesant. Acesta țeava de îndoire și placajul îndoit care formează scaunul îl fac foarte elastic și confortabil. Designul se simte foarte ușor și delicat.

Denumirea proiectului : Opa, Numele proiectanților : Claudio Sibille, Numele clientului : .

Opa Sezlongul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.