Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masă, Scaune

Hoek af

Masă, Scaune „Hoek af“ tradus literal în engleză înseamnă „lipsește un colț”, dar când spui că cineva lipsește un colț în olandeză înseamnă că sunt puțin nebuni. Mă gândeam la aceste cuvinte în timp ce mă gândeam la un prieten care „lipsește un colț”, așa că a devenit evident pentru mine că, deși îi lipsește un colț, este de fapt mai interesant. Și decât m-a lovit, dacă luați un pătrat și tăiați dintr-un colț sunt create două colțuri noi, ceea ce înseamnă că în loc să pierdeți ceva, câștigați ceva. Fiecare bucată de „hoek af” a pierdut un colț, dar a câștigat două colțuri și două picioare.

Denumirea proiectului : Hoek af, Numele proiectanților : David Hoppenbrouwers, Numele clientului : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Masă, Scaune

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.