Revista de proiectare
Revista de proiectare
Balansoarul

WIRE

Balansoarul Folosind tehnica de laminare CNC, WIRE este format din două bucăți de tuburi de aluminiu. Chiar dacă este un scaun funcțional, arată ca niște fire atârnate pe o suprafață plană. Spațiul de ședere este ascuns în conducte. Scaunul are o structură unică, cu echilibru de sine foarte bun. Este o piesă durabilă, stabilă și durabilă, cu costuri materiale reduse și aspect de lux. WIRE este ușor de fabricat. De asemenea, greutatea ușoară și materialele rezistente la rugină o fac bine pentru utilizare în exterior și interior.

Denumirea proiectului : WIRE, Numele proiectanților : Hong Zhu, Numele clientului : .

WIRE Balansoarul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.