Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa

cocktail

Masa Designul este o masă de cocktail neagră, cu umbre interesante, care joacă negru de masă. Este un design atemporal care se va potrivi cu multe stiluri. Artifacts pot fi afișate pe diferite niveluri de mai jos pentru a schimba aspectul tabelului, păstrând, de asemenea, partea de sus a mesei. Masa este un design KD cash and carry: cumpărare, aduce acasă și ușor de asamblat de oricine. Designul este frumos, interesant de privit, dar nu obturator. Mesele de cocktail sunt în mod normal în centrul de activitate, dar nu ar trebui să devină centrul atenției - acest tabel realizează doar asta

Denumirea proiectului : cocktail, Numele proiectanților : Mario J Lotti, Numele clientului : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Masa

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.