Revista de proiectare
Revista de proiectare
Conceptul De Arhitectură Corporativă

ajando Next Level C R M

Conceptul De Arhitectură Corporativă ajando Loft Concept: Informația este materialul de construcție al Universului nostru. Un mansard foarte neobișnuit a fost creat în districtul portului Mannheim, Germania. Echipa completă de ajando va locui și va lucra acolo începând din ianuarie 2013. Arhitectul Peter Stasek și biroul de arhitect loftwerk situat în Karlsruhe se află în spatele conceptului de arhitectură corporativă a mansardei. S-a inspirat din fizica cuantică a Wheeler, de arhitectura lui Josef M. Hoffmann și, bineînțeles, de expertiza informațională a ajando: „Informația face runda mondială”. Text de jurnalist gratuit Ilona Koglin

Denumirea proiectului : ajando Next Level C R M, Numele proiectanților : Peter Stasek, Numele clientului : ajando Next Level CRM.

ajando Next Level C R M Conceptul De Arhitectură Corporativă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.