Revista de proiectare
Revista de proiectare
Producție / Post-Producție / Radiodifuziune

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Producție / Post-Producție / Radiodifuziune Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) este o clădire monumentală, înaltă de 211 m, situată în periferia sudică a Ashgabat, capitala Turkmenistanului, pe un deal de 1024 m, deasupra nivelului mării. TV Tower este principalul hub pentru producția, postproducția și radiodifuziunea de programe TV. Și este unul dintre cele mai bune exemple de tehnologie digitală de ultimă generație. TV Tower a făcut Turkmenistanul un pionier în transmisiile terestre HD în Asia. TV Tower este cea mai mare investiție în tehnologie din ultimii 20 de ani în emisie.

Denumirea proiectului : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Numele proiectanților : Polimeks Construction, Numele clientului : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Producție / Post-Producție / Radiodifuziune

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.