Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajul De Transport

The Cube

Ambalajul De Transport Produsul nostru semnat Cube este un sistem de arhitectură cu arhitectură deschisă, care este o tehnologie brevetată perturbatoare în industria ambalajelor; Este singura soluție de piață concepută pentru a pleca de la încărcarea produsului la capătul unei linii de producție de producători, pe un camion de livrare și direct la podeaua de vânzări a retailerilor sau distribuitori din mai multe industrii diferite, reducând peste ambalaje și eliminând straturile de costuri . A fost primul proiect de ambalare care a îndeplinit directivele de mediu și de testare ISTA de la Walmart.

Denumirea proiectului : The Cube, Numele proiectanților : Luis Felipe Rego, Numele clientului : Smart Packaging Systems.

The Cube Ambalajul De Transport

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.