Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun, Scaun Stivuitor

xifix-one

Scaun, Scaun Stivuitor Designul se bazează pe minimul necesar de fizică și material, utilizare multiplă, interior-exterior, scaun colț, scaun stivuitor, rotund-moale, Feng Shui. Construcția portantă constă dintr-o singură țeavă fără sfârșit. Scaunul este fixat în două puncte axiale și așezat deasupra unui al treilea punct al construcției. Punctele axiale fixate la cadru permit scaunului să se plieze în spate, iar scaunele pot fi stivuite unul în altul. Scaunul poate fi îndepărtat cu ușurință, se pot schimba diferite materiale, tapițerie, formă, culoare și design.

Denumirea proiectului : xifix-one, Numele proiectanților : Juergen Josef Goetzmann, Numele clientului : Creativbuero.

xifix-one Scaun, Scaun Stivuitor

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.