Revista de proiectare
Revista de proiectare
Vodcă

Kasatka

Vodcă „KASATKA” a fost dezvoltat ca o vodcă premium. Designul este minimalist, atât sub forma sticlei, cât și în culori. O sticlă cilindrică simplă și o gamă limitată de culori (alb, nuanțe de gri, negru) subliniază puritatea cristalină a produsului și eleganța și stilul unei abordări grafice minimaliste.

Denumirea proiectului : Kasatka, Numele proiectanților : Anastasia Smyslova, Numele clientului : Anastasia Smyslova.

Kasatka Vodcă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.