Revista de proiectare
Revista de proiectare
Transportul Public

Azur: Montreal Metro Cars

Transportul Public Proiectarea noilor mașini de metrou Montreal valorizează legătura puternică care există între Montrealeri și sistemul lor de metrou subteran. Mai mult decât doar un mod eficient de transport, noile mașini de metrou din Montreal oferă atât orașului, cât și locuitorilor săi mijloacele pentru o calitate mai bună a vieții în anii următori. Acesta poartă aura de energie creativă a Montrealului, oferă o sursă de mândrie, asigură o mai mare coerență, intuitivitate și capacitate de utilizare în cadrul serviciului și contribuie la sustenabilitatea locală și globală.

Denumirea proiectului : Azur: Montreal Metro Cars, Numele proiectanților : Labbe Designers, Numele clientului : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars Transportul Public

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.