Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa De Creștere

BB Little Garden

Lampa De Creștere Acest proiect propune să sprijine această nouă utilizare care oferă o experiență de gătit senzorială mai completă. Grădina BB Little este o lampă radiantă, care dorește să revizuiască locul plantelor aromatice din bucătărie. Este un volum cu linii clare, ca un adevărat obiect minimalist. Designul elegant a fost studiat în special pentru a se adapta la o varietate de medii interioare și pentru a da o notă specială bucătăriei. BB Little garden este un cadru pentru plante, linia sa pură le mărește și nu deranjează citirea.

Denumirea proiectului : BB Little Garden, Numele proiectanților : Martouzet François-Xavier, Numele clientului : Hall Design.

BB Little Garden Lampa De Creștere

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.