Revista de proiectare
Revista de proiectare
Piggy Banca

DEEPE

Piggy Banca Obiectul este o portuță. Aspectul unic în formă de personaj combină o bijuterie scumpă și de prestigiu, caracteristică cu o dragoste și o prezență constantă a membrilor familiei, strângerea de fonduri este proprietăți foarte funcționale. Dar cea mai remarcabilă caracteristică DeePee - totul pe lângă funcțiile standard îndeplinește perfect - este acea formulare nouă, unică și complementară „bijuterie” contextualizată, totul exclusiv acasă.

Denumirea proiectului : DEEPE, Numele proiectanților : Zoltan Madosfalvi, Numele clientului : Lima Home design studio.

DEEPE Piggy Banca

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.