Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hands-Free Video Video Telefon

Tiara

Hands-Free Video Video Telefon Tiara a fost proiectat în conformitate cu utilizarea orizontală și verticală, în funcție de lățimea locului de utilizare. Calitatea estetică a produsului poate fi menținută în poziție orizontală și verticală. Aparatul pivotant de 90 de grade, care a fost proiectat pentru monitoare de 2,5 și 3,5 inci, oferă o rotație ușoară a monitorului. Capacele pot fi deschise fără a folosi niciun aparat sau forță auxiliară, cu ajutorul sistemului de blocare brevetat. Cadrele înlocuibile și grătarele de difuzoare oferă un impact estetic surprinzător.

Denumirea proiectului : Tiara, Numele proiectanților : RAHSAN AKIN, Numele clientului : NETELSAN.

Tiara Hands-Free Video Video Telefon

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.