Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul De Semnalizare A Bicicletelor

Reggal Originals

Sistemul De Semnalizare A Bicicletelor Reggal Originals este un prototip al conceptului de proiectare a semnalizării care îi ajută pe bicicliști să-și arate intenția direcțională față de alți șoferi. Prototipul este proiectat în modul în care șoferii pot vedea din toate punctele de vedere. Produsul este capabil să se realizeze prin două căi: partea frontală și cea din spate. Cel mai important dintre toate, trebuie să fie integrat într-un singur sistem. Pentru aceasta, produsul trebuie să aibă senzația de primă calitate care să se încadreze perfect în bicicletă fără niciun element proeminent. Lămpile de semnalizare față sunt create folosind lumini LED care ar sta frumos în canelurile unui inel metalic.

Denumirea proiectului : Reggal Originals, Numele proiectanților : Tay Meng Kiat Nicholas, Numele clientului : .

Reggal Originals Sistemul De Semnalizare A Bicicletelor

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.