Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lingură, Cadoul

Naming Spoon

Lingură, Cadoul „Cucoana Naming” a venit din nevoia de a oferi o alternativă modernă și populară la tradiționalul prezent al botezului, al unei linguri. Am vrut să creez o lingură care să poată fi personalizată și numită „Cucoară Naming”. Ceremoniile de denumire, au crescut în popularitate în ultimele timpuri. Am vrut să creez un obiect, „Naming Spoon”, care să fie dat la Ceremony Naming sau Christening Fiecare „Naming Spoon” este unic și poate fi personalizat cu beneficiarii de la Stone Stone și inițializat și poate fi prezentat ca un mostenitor pentru familii. patrimoniu.

Denumirea proiectului : Naming Spoon, Numele proiectanților : Katherine Alexandra Brunacci, Numele clientului : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Lingură, Cadoul

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.