Revista de proiectare
Revista de proiectare
Jucăriile

Minimals

Jucăriile Minimale sunt o linie adorabilă de animale modulare caracterizate prin utilizarea paletei de culori primare și forme geometrice. Numele derivă, la un moment dat, de la cuvântul „Minimalism” și contracția „Mini-animale”. Cu siguranță, sunt concepute să expună esența jucăriei prin eliminarea tuturor formelor, caracteristicilor și conceptelor neesențiale. Împreună, creează un pantone de culori, animale, haine și arhetipuri, încurajând oamenii să aleagă personajul cu care se identifică.

Denumirea proiectului : Minimals, Numele proiectanților : Sebastián Burga, Numele clientului : Minimals.

Minimals Jucăriile

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.