Revista de proiectare
Revista de proiectare
Clădirea De Birouri

Jansen Campus

Clădirea De Birouri Clădirea este o nouă adăugare izbitoare la orizont, care leagă zona industrială și orașul vechi și își ia formele triunghiulare de pe acoperișurile tradiționale în formă de groapă din Oberriet. Proiectul integrează tehnologii inovatoare, include noi detalii și materiale și îndeplinește standardele stricte de construcții durabile „Minergie”. Fațada este îmbrăcată într-o plasă întunecată perforată Rheinzink perforată care evocă densitatea tonurilor clădirilor de lemn din zona înconjurătoare. Spațiile de lucru personalizate sunt în plan deschis, iar geometria clădirii redă privirile către Rheintal.

Denumirea proiectului : Jansen Campus, Numele proiectanților : Davide Macullo Architects, Numele clientului : .

Jansen Campus Clădirea De Birouri

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.