Revista de proiectare
Revista de proiectare
Măsuța

Chandelier table

Măsuța Mese laterale decorative. Această masă delicată este un tovarăș perfect și partener complementar al candelabrului Claire de Lune. Astfel, numele său "Masă de candelabru". Calitatea sa „aproape-acolo” este accentuată prin gravura delicată, asemănătoare cu dantela. La fel ca în majoritatea produselor proiectate de ACCENT, acesta este livrat în pachet plat, astfel încât o parte din asamblare este necesară de consumatorul final, o amintire a reducerii CO2-ului ca o considerație integrală de proiectare. Un plus frumos și util oricărui dormitor sau living.

Denumirea proiectului : Chandelier table, Numele proiectanților : Claire Requa, Numele clientului : Accent Aps.

Chandelier table Măsuța

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.