Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tigla Ceramică

elhamra

Tigla Ceramică Linii speciale demne de palat Proiectat prin inspirația palatului Elhamra, care este descris ca reflecția palatelor de vis către lumea reală în 1001 nopți de poveste, este unul dintre cele mai bune exemple realizate cu ajutorul tehnologiei digitale, care apare în texturi tridimensionale în dimensiuni. de 30 x 60 cm cu culori; turcoaz, turcoaz ușor și alb. Culorile solare ale Elhamra sunt însoțite de decorațiuni în aceleași culori. Elhamra, este o alegere unică pentru a crea spații care amintesc de palate ...

Denumirea proiectului : elhamra, Numele proiectanților : Bien Seramik Design Team, Numele clientului : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra Tigla Ceramică

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.