Revista de proiectare
Revista de proiectare
Expoziția Și Magazinul De Iluminat

Light Design Center Speyer, Germany

Expoziția Și Magazinul De Iluminat Showroom-ul noului Light Center Speyer, situat într-o clădire a fabricii, urma să fie proiectat ca spațiu de expoziție, zonă de consultanță și loc de întâlnire. Aici, a fost creat un cadru care generează efecte de sinergie pentru design interior pentru toate ultimele tendințe de lumină, tehnologii și proiectări de lumină. Structura sofisticată a fost aceea de a construi coloana vertebrală a întregii expoziții de lumină, dar, în același timp, nu a fost niciodată de a umbri prioritatea obiectelor de iluminat care vor fi expuse. În acest scop, natura a creat o formă unificatoare ca inspirație: „twister”, un fenomen natural cu forțe invizibile ...

Denumirea proiectului : Light Design Center Speyer, Germany, Numele proiectanților : Peter Stasek, Numele clientului : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Expoziția Și Magazinul De Iluminat

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.