Revista de proiectare
Revista de proiectare
Unitatea De Testare A Vinului

Grapevine House

Unitatea De Testare A Vinului Casă de viță de vie sub formă de struguri abstracte, care este aproape pendinte în legătură cu podgoria. Principalul său element de susținere generat de o coloană fabricată digital reprezintă un omagiu adus unei rădăcini vechi de viță de vie. Partea din față continuă a Casei Grapevine este deschisă în toate direcțiile și permite experiența imediată a peisajului podgoriei. Ar trebui acordată o îmbunătățire vizuală a gustului tuturor vinurilor de testare în acest mod.

Denumirea proiectului : Grapevine House, Numele proiectanților : Peter Stasek, Numele clientului : Winemaker Association.

Grapevine House Unitatea De Testare A Vinului

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.