Revista de proiectare
Revista de proiectare
Un Bloc De Birouri Vechi De 40 De Ani

780 Tianshan Road, Shanghai

Un Bloc De Birouri Vechi De 40 De Ani În această clădire veche de 40 de ani, elemente originale precum ramele ferestrelor și mânerele scării sunt păstrate și pictate pentru a lăsa urmele palide ale timpului să spună în liniște povestea. Clientul este specializat în servicii de detectare a utilităților subterane. Filozofia companiei este „a vedea invizibilul”, astfel încât un coridor central modern și minimal este special conceput pentru a ascunde perfect camerele, dar totuși le dezvăluie ușor ușile. În întreaga clădire, puteți vedea ambianța nostalgică, funcționalitatea modernă și China chic intrând în joc pentru a păstra și revitaliza acest sit istoric.

Denumirea proiectului : 780 Tianshan Road, Shanghai, Numele proiectanților : Lam Wai Ming, Numele clientului : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Un Bloc De Birouri Vechi De 40 De Ani

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.