Revista de proiectare
Revista de proiectare
Iahtul De Croazieră

WAVE CATAMARAN

Iahtul De Croazieră Gândind marea ca pe o lume în continuă mișcare, am luat „valul” ca simbol al acesteia. Pornind de la această idee, am modelat liniile cocailor care par să se rupă. Al doilea element la baza ideii de proiect este conceptul de spațiu de locuit pe care am dorit să-l atragem într-un fel de continuitate între interioare și exterioare. Prin ferestrele mari de sticlă obținem o vedere aproape de 360 de grade, ceea ce permite o continuitate vizuală cu exteriorul. Nu numai, prin ușile mari de sticlă, viața deschisă este proiectată în spațiile exterioare. Arc. Visintin / Arch. Foytik

Denumirea proiectului : WAVE CATAMARAN, Numele proiectanților : Roberta Visintin, Numele clientului : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Iahtul De Croazieră

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.