Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul Multiaxial De Pereți Pentru Perdele

GLASSWAVE

Sistemul Multiaxial De Pereți Pentru Perdele Sistemul GLASWAVE multiaxial de pereți deschide ușa către o flexibilitate mai mare în proiectarea pereților de sticlă pentru producția în masă. Acest concept nou în pereții cortinei se bazează pe principiul mulelor verticale cu profil cilindric și nu dreptunghiular. Această abordare definitiv inovatoare înseamnă că se pot crea structuri cu conexiuni multidirecționale, crescând de zece ori posibilele combinații geometrice în ansamblul pereților de sticlă. GLASSWAVE este un sistem cu creștere scăzută, destinat pieței clădirilor distincte de trei etaje sau mai puțin (săli majestice, săli de spectacole, atrii etc.)

Denumirea proiectului : GLASSWAVE, Numele proiectanților : Charles Godbout and Luc Plante, Numele clientului : .

GLASSWAVE Sistemul Multiaxial De Pereți Pentru Perdele

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.