Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul Multiaxial De Pereți Pentru Perdele

GLASSWAVE

Sistemul Multiaxial De Pereți Pentru Perdele Sistemul GLASWAVE multiaxial de pereți deschide ușa către o flexibilitate mai mare în proiectarea pereților de sticlă pentru producția în masă. Acest concept nou în pereții cortinei se bazează pe principiul mulelor verticale cu profil cilindric și nu dreptunghiular. Această abordare definitiv inovatoare înseamnă că se pot crea structuri cu conexiuni multidirecționale, crescând de zece ori posibilele combinații geometrice în ansamblul pereților de sticlă. GLASSWAVE este un sistem cu creștere scăzută, destinat pieței clădirilor distincte de trei etaje sau mai puțin (săli majestice, săli de spectacole, atrii etc.)

Denumirea proiectului : GLASSWAVE, Numele proiectanților : Charles Godbout and Luc Plante, Numele clientului : .

GLASSWAVE Sistemul Multiaxial De Pereți Pentru Perdele

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.