Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul Multiaxial De Pereți Pentru Perdele

GLASSWAVE

Sistemul Multiaxial De Pereți Pentru Perdele Sistemul GLASWAVE multiaxial de pereți deschide ușa către o flexibilitate mai mare în proiectarea pereților de sticlă pentru producția în masă. Acest concept nou în pereții cortinei se bazează pe principiul mulelor verticale cu profil cilindric și nu dreptunghiular. Această abordare definitiv inovatoare înseamnă că se pot crea structuri cu conexiuni multidirecționale, crescând de zece ori posibilele combinații geometrice în ansamblul pereților de sticlă. GLASSWAVE este un sistem cu creștere scăzută, destinat pieței clădirilor distincte de trei etaje sau mai puțin (săli majestice, săli de spectacole, atrii etc.)

Denumirea proiectului : GLASSWAVE, Numele proiectanților : Charles Godbout and Luc Plante, Numele clientului : .

GLASSWAVE Sistemul Multiaxial De Pereți Pentru Perdele

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.