Revista de proiectare
Revista de proiectare
Topografia Artificială

Artificial Topography

Topografia Artificială Mobila mare ca o peșteră Acesta este proiectul premiat câștigat Marele Premiu de Artă în Concurența Internațională a Containerului. Ideea mea este să scot volumul din interiorul unui container pentru a construi spațiu amorf precum o peșteră. Este confecționat doar din material plastic. Aproximativ 1000 de coli din material plastic moale cu grosimea de 10 mm au fost tăiate sub formă de linie de contur și au fost laminate ca strat. Aceasta nu este doar artă, ci și mobilier mare. Deoarece toate porțiunile sunt moi ca o canapea, iar persoana care intră în acest spațiu se poate relaxa găsind locul potrivit pentru forma propriului corp.

Denumirea proiectului : Artificial Topography, Numele proiectanților : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Numele clientului : .

Artificial Topography Topografia Artificială

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.