Revista de proiectare
Revista de proiectare
Gateway Digital

National Bank of Greece's i-bank

Gateway Digital Concept store care găzduiește și oferă îndrumări cu privire la ofertele sale bancare online, mobile și telefonice. Nu există niciun contor - în schimb clienții folosesc computere din magazin pentru a finaliza tranzacțiile bancare zilnice, de ex. stabilirea comenzilor și vizualizarea declarațiilor, cu sprijinul echipei de 4 persoane din magazin. Aplicația NBG este disponibilă pe iPad-uri și iPhone-uri la standurile centrale „Idei mari”, cabinele private pot fi utilizate pentru internet și telefonie, iar ecranele tactile din Zona Interactive permit vizitatorilor să acceseze serviciile bancare și să joace jocuri.

Denumirea proiectului : National Bank of Greece's i-bank , Numele proiectanților : Allen International, Numele clientului : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Gateway Digital

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.