Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaunul De Luat Masa

'A' Back Windsor

Scaunul De Luat Masa Lemn tare, tâmplăria tradițională și utilajele contemporane actualizează scaunul Windsor fin. Picioarele din față trec prin scaun pentru a deveni postul rege, iar picioarele din spate ajung până la creastă. Odată cu triangulația, acest design puternic aliniază forțele de compresie și tensiune la efectul vizual și fizic maxim. Vopseaua de lapte sau finisajul cu ulei limpede mențin tradiția durabilă a scaunelor Windsor.

Denumirea proiectului : 'A' Back Windsor , Numele proiectanților : Stoel Burrowes, Numele clientului : Stoel Burrowes Studio.

'A' Back Windsor  Scaunul De Luat Masa

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.