Revista de proiectare
Revista de proiectare
Identitatea Mărcii, Strategiile De Branding

babyfirst

Identitatea Mărcii, Strategiile De Branding o VV între entitățile străine și chineze care comercializează produse de îngrijire a bebelușului importate de înaltă calitate pentru piața chineză continentală. designul combină perfect elemente occidentale și chineze, contemporane și tradiționale, culturale și sociale relevante. este o tradiție chineză să înghite nou-născuții în pânză roșie sau haine pentru a conferi noroc copilului (roșul este culoarea norocului). suzeta este recunoscut occidentală. acest design comunică o aspirație spre modernitate, respectând tradițiile. surprindem, de asemenea, modul în care copiii sunt apreciați, având în vedere politica „un copil” din China.

Denumirea proiectului : babyfirst, Numele proiectanților : brian LAU lilian CHAN, Numele clientului : .

babyfirst Identitatea Mărcii, Strategiile De Branding

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.