Revista de proiectare
Revista de proiectare
Un Pansament În Trei Părți

Ribbons, Strips and Diamonds

Un Pansament În Trei Părți În timp ce oferă avantajele practice ale perdelelor complet căptușite (izolație, protecție solară, amortizare ecou, căldură, mascare a unei vederi urâte) și oarbă (filtrarea luminii), acest set este, de asemenea, deosebit de original, estetic și elegant și combinația de culori diferite. țesăturile (mazăre / ușor / metalic verde închis, albastru bleu, alb, galben), texturi (panglici din satin, lenjerie, plasă), forme (diamante mici / mari) și suprafețe (conductă față de panouri plate din țesătură) contribuie la efectul izbitor.

Denumirea proiectului : Ribbons, Strips and Diamonds, Numele proiectanților : Lesley Bloomfield Faedi, Numele clientului : Auto-entreprise : Mme Bloomfield Faedi Lesley.

Ribbons, Strips and Diamonds Un Pansament În Trei Părți

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.