Revista de proiectare
Revista de proiectare
Munca Ca Acasă

PACO Operation Hub

Munca Ca Acasă Personalul este cea mai valoroasă comoară pentru afaceri. Designul a oferit un spațiu armonic și funcțional celor care au stat cel mai mult timp într-o zi. Ambianța contemporană și de lux oferită nu doar frumuseții, această muncă plăcută și extraordinară ar reprezenta, de asemenea, un model bun pentru vizita acelor clienți care se sincronizează cu așteptarea lor la producția de calitate a mărcilor lor. Cea mai dificilă sarcină a fost aceea de a maximiza spațiul de birouri cu așezarea de grinzi uriașe peste tavan ... în cele din urmă a fost construit un spațiu cu două punți pentru a crea o suprafață utilizabilă între 1600 și 3000 de metri pătrați, având în vedere locuința.

Denumirea proiectului : PACO Operation Hub, Numele proiectanților : Philip Tse, Numele clientului : PACO Communications.

PACO Operation Hub Munca Ca Acasă

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.