Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa

Minimum

Masa Foarte ușor și simplu în producție și transport. Este un design foarte funcțional, deși este exterior foarte ușor și unic. Această unitate este dezasamblată complet, care poate fi dezasamblată și asamblată în orice loc. Lungimea poate fi realizată combinată, deoarece poate fi picioare din lemn-metal, asamblate prin intermediul conectorilor metalici. Forma și culoarea picioarelor pot fi modificate în funcție de cerințe.

Denumirea proiectului : Minimum, Numele proiectanților : Viktor Kovtun, Numele clientului : Xo-Xo-L design.

Minimum Masa

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.